,

Den ultimativt spiselige have på Birkerød Bibliotek

Foredrag med erfaringer og sjove elementer fra Aiah Noacks bog. ”Fantasilater – eventyrlige blomstersalater ” vil være et gennemgående tema. Foredraget vil give en forståelse af permakulturen i den flerårige køkkenhave og prydhave, hvor naturen opfattes som en samarbejdspartner frem for en modstander, der skal holdes i skak.

Der bliver omtalt adskillige planter og deres bidrag til husholdningen i form af rødder, blade, skud, frø, blomster mm. Gravefri dyrkning af kartofler, klatrende flerårige spinater og mange slags spiselige løg.

Erfaringer og sjove elementer fra Aiah Noacks bog “Fantasilater – eventyrlige blomstersalater” vil være et gennemgående tema.

Foredraget finder sted på Hovedbiblioteket i Rudersdals Biblioteker (Birkerød Bibliotek), Stationsvej 38, 1. sal (Hovedbibliotekets store sal), 3460 Birkerød

Biletter kan købes for kr. 70,- her.