Indlæser Begivenheder
Æbler på Naturplanteskolen

Bagte æbler og æbler på glas

19 okt 2023

Torsdag 19. oktober 2023 – Bagte æbler og æbler på glas

I efterårsferien inviterer Naturplanteskolen børn og deres familie ud i haven til hyggelige aktiviteter, med fokus på at få mest muligt ud af de råvare som efteråret byder på. Du kan bl.a. prøve at lave din egen hjemmelavede æblemost af de mange nedfaldsæbler som ligger rundt omkring, eller skærer flotte halloween græskar på permakulturel vis – der hvor intet går til spilde. Hver dag vil der også være bål i haven hvor vi rister æblebåde eller koger lækker græskar suppe. Aktiviteterne foregår torsdag-søndag i tidsrummet mellem kl. 11 – 14, og ledes af naturplanteskolens søde medarbejdere.

Det bugner med nedfaldsæbler i Danmark om efteråret og vi ser nødigt at de skal gå til spilde. Vi opfordrer derfor børn og voksne til at tage på æbleindsamling i deres lokalområde og komme ud på Naturplanteskolen og lave dem til lækker smagfuld æblemost på vores æblepresse – lige til at tage med hjem. Kan du ikke finde nogle æbler, har vi heldigvis masser herude. Man får som minimum en flaske æblemost med hjem pr barn, men hvis vi ender med at få indsamlet mange æbler, kan man formentenlig gå hjem med flere flasker. I må meget gerne medbringe egne glasflasker, men ellers kan i få mindst en fra Naturplanteskolen.

Vi kommer selvfølgelig også til at drikke en masse ny-presset æblesaft herude.

Tilmelding og betaling kr. 100,- pr barn (medfølgende voksne er gratis).

Prisen inkluderer minimum 1 flaske æblemost til at tage med hjem, samt bål-aktivitet hvor man sammen med sine forældre kan lave bagte æbler med smør og kanelsukker. Vi stiller ingredienser og redskaber til rådighed.

Caféen holder åben alle dage, med mulighed for at købe kaffe, te, kage og sandwich, og planteskolen har gode efterårstilbud på flerårige løgplanter, buske og træer.

Del denne begivenhed

2338006
DD
dage
HH
timer
MM
min
SS
sek

Detaljer

Dato:
torsdag 19. oktober 2023
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Pris:
Kr. 100,00
Begivenhed Kategori:

Sted

Naturplanteskolen
Stærkendevej 177
Hedehusene, 2640 Danmark
+ Google Maps
Phone
20952444

Arrangør

Naturplanteskolen
Phone
2095 2444
Email
spisdinhave@naturplanteskolen.dk
Se Arrangør hjemmeside