Recurring

Åben Vild Have 2022

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

I forbindelse med ÅBEN VILD HAVE 2022 kan du besøge Naturplanteskolen, og se vores spiselige skovhave på 10.000 m². Her er et rigt insektliv og mange fuglearter, klimarobuste hügelbede med flerårige grøntsager og meget mere.

Lær at tegne i naturen/Plante croquis

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Tilbring en dejlig kreativ eftermiddag i naturen, hvor vi sammen tegner de smukke blomster, planter og frugter som vokser i haven. Du vil blive guidet i hvordan du ser og tegner, samt laver lette laveringer med akvarel.

Kr. 350,00
Recurring

Åben Vild Have 2022

Økologisk høstmarked

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Naturplanteskolen afholder sit årlige økologiske høstmarked med aktiviteter for både børn og voksne. Derudover vil der være boder og forskellige tilbud på økologiske frugttræer og -buske m.m.

Økologisk høstmarked

Fantasilater og spiselige blomster

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Fantasialter og spiselige blomster - vi springer ud i de spiselige blomsters verden, som dyrkes i Naturplanteskolen i rigelige antal. Vi gennemgår de spiselige blomster for smag, udseende og holdbarhed.

Kr. 350,00

Permakultur for alle (Weekendkursus)

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Permakultur for alle - kom bag begrebet permakultur, der er en naturvenlig og mangfoldig måde, der bruges lokalt såvel som verden over med stor effekt.

Kr. 1790,00