Børn og natur - et event på Naturplanteskolen

Børn og natur

21 jul 2022

Torsdag d. 21. juli
2022: Børn og natur – sjove aktiviteter i den spiselige have + Bål, snobrød og historiefortælling.

Her på Naturplanteskolen har vi et ønske om at bringe børn nærmere naturen.

I en kultur hvor iPads og telefoner dagligt røver opmærksomheden, tilbyder vi et frirum, hvor der er plads til at gå på opdagelse og hygge sig udendørs i vores store vilde, spiselige have – måske opdage nogle nye planter man kan lide, eller lærer mere om havens insekter.

På denne dag vil der være sjove aktiviteter for børn.Vi skal bl.a plante stiklinger, som man kan få med hjem, og senere laver vi lerfigurer ud af jordens ler. Der vil også være naturbingo og smagning på planterne, og selvfølgelig samles vi omkring bålet med snobrød og historieoplæsning.

Børn er velkommen uden forældre fra kl.10-13, og fra kl. 13-14 er forældre også velkommen til at komme ud til bålet og hygge med kaffe, te og kage.

Hvis det regner, laver vi et bålsted i laden – husk regntøj.

Pris m.v.:

Pris pr. barn uden voksne: Kr. 325,00 pr. barn (mellem 7 – 12 år). Prisen inkluderer saft, frugt og snobrød samt en stikling-plante, som børnene selv planter.

Tilkøb kaffe, te og kage til 1 voksen: Kr. 55,00.
Tilkøb kaffe, te og kage til 2 voksne: Kr. 95,00.

Din tilmelding er registreret, når du får en mail om at dit køb er gennemført.

Tid og sted:
Torsdag d. 21. juli 2022, kl. 10.00 – 14.00, husk at fra kl. 13.00 er forældre også velkommen til at komme ud til bålet og hygge med kaffe, te og kage på Naturplanteskolen, Hedehusene.

Undervisere:
Bjørn Gyde Poulsen

Max. 12 deltagere.

Sidste frist for tilmelding, betaling & aflysning

Kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.

Del denne begivenhed

2028692