Permakultur på Naturplanteskolen

Dato

lørdag - søndag 9 - 10 mar 2024
Udløbet

Tid

10:00 - 16:00

Pris

Kr. 1950,00

Praktisk permakultur i haven (weekendkursus)

Lørdag d. 9. og søndag d. 10. marts 2024: Praktisk permakultur i haven

En introduktion til permakultur

Permakultur beskriver en naturvenlig og mangfoldig måde at dyrke jorden på, som bruges over hele verden med stor effekt. På dette kursus tager du et stort skridt ind i permakulturens verden, midt i Naturplanteskolens permakulturoase med 500 forskellige spiselige planter, 18 hügelbede og meget mere.

Det handler om permakultur-design, bæredygtighed, haveindretning, skovhaver, flerårig køkkenhave, plantevalg med mere. Kurset er tilrettelagt for begyndere, der har lidt eller nogen haveerfaring men gerne vil indrette have og arbejdsgange med naturen som medspiller og få stort udbytte med lille indsats.

Permakultur egner sig til alle haver fra de bittesmå til de kæmpestore. Kurset gennemgår, hvordan du kommer i gang. Du får både teori og ser eksempler i vores 10 år gamle permakulturhave, forsøger dig selv med at sætte de rette planter sammen, og kan smage på de mange forskellige spiselige planter. Der følger bilag med til hver dag, så du bliver klædt godt på til at komme i gang med permakultur i din egen have.

Pris m.v.:
Kr. 1.950,00 inkl. frokost, kaffe eller te begge dage.
Din tilmelding er registreret, når du får en mail om at dit køb er gennemført. Medlemmer af Naturplanteskolens venner kan kontaktes os for at få en rabatkode (værdi kr. 50,-) på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.

Tid og sted:
Lørdag d. 9. og søndag d. 10. marts 2024, kl. 10.00 – 16.00 på Naturplanteskolen, Hedehusene.

Underviser:
Agronom og permakultur og skovhavedesigner Eva Max.

Deltagerantal:
10 til 14 deltagere.

Sidste frist for tilmelding & det med småt:
2 dage før arrangementets start. Husk at læse vores handelsbetingelser og har du spørgsmål  til kurset så kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.

Hvis vi aflyser:
Betalingen for din deltagelse i arrangementet returneres snarest muligt, hvis Naturplanteskolen aflyser arrangementet.