Kurser & events

oktober 2024
november 2024
No event found!
Se mere

Dato

søndag 16 jun 2024
Udløbet

Tid

10:00 - 12:30

Pris

Kr.350.00

Naturgødning (workshop)

Søndag d. 16. juni 2024 – Naturgødning – en workshop om at lave din gødning fra og til din egen have.

Brug dit ukrudt og haveaffald til at lave din egen naturgødning. Slut med ture til genbrugspladsen, alt haveaffald skal blive på matriklen og udnyttes. Vi skal lære om kompost, gødningsvand, mulching og hvad du skal bruge til hvad. Du får fingrene i jorden, så tag gerne arbejdshandsker og fornuftigt fodtøj med.

Pris m.v.:
Kr. 350,- inkl. kaffe/te og kage. Du kan bestille en natur-sandwich (kr. 65,-) til at gå hjem på. Medlemmer af Naturplanteskolens venner kan kontaktes os for at få en rabatkode (værdi kr. 50,-) på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.

Din tilmelding er registreret, når du får en mail om at dit køb er gennemført.

Tid og sted:
Søndag den 16. juni kl. 10.00 – 12.30 på Naturplanteskolen, Hedehusene.

Underviser:
Hortonom og ejer af Naturplanteskolen Aiah Noack

Deltagerantal:
Fra 8 til 14 deltagere.

Sidste frist for tilmelding & det med småt:
Sidste frist for tilmelding er 2 dage før arrangementets start.
Køb af billetter til kurser, events eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom madbilletter er i henhold til “Lov om visse forbrugsaftaler, §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a”, ikke omfattet af fortrydelsesret. Din tilmelding til kurser og events er bindende, og kan ikke refunderes. Du kan dog altid videregive din billet til en anden.
Læs vores handelsbetingelser og har du spørgsmål til kurset, så kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.