Kålkramning og rodfrugtfermentering - et kursus på Naturplanteskolen

Dato

lørdag 12 nov 2022
Udløbet

Tid

13:00 - 14:30

Pris

Kr. 150,00

Kålkramning og rodfrugtfermentering

Lørdag d. 12. november 2022 – Kålkramning og rodfrugtfermentering med Søren Holt

Fermentering af vintergrøntsager er en dejlig, nem og anderledes måde at opbevare og samtidig tilberede grøntsagerne på.

Søren Holt, der er en erfaren fermenteringsfreak deler ud af både smagsprøver og viden, og vi skal selv kramme og prøve at fermentere både kål og diverse gode rodfrugter.

Tag en skål, en kniv og et skærebrædt med, samt mindre og evt større glas, gerne med patentlåg. Har du selv kål og rodfrugter, så medbring dem. Ellers kan du købe dem (biodynamiske) i vores gårdbutik.

Er du i gang med at fermentere, så tag selv et glas med, og få konstruktiv feedback.

Øv dig i teknikken at fermentere og glæd dig til de gode sager vinteren igennem.

Pris m.v.:
Kr. 150,00 pr. person. Din tilmelding er registeret, når du får en mail om at dit køb er gennemført. Medlemmer af Naturplanteskolens venner kan kontaktes os for at få en rabatkode (værdi kr. 50,-) på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.

Tid og sted:
Kl. 13.00 – 14.30 på Naturplanteskolen, Hedehusene.

Undervisere:
Søren Holt

Deltagerantal:
Min. 2 deltagere til max. 12 deltagere

Sidste frist for tilmelding, betaling & aflysning
2 dage før arrangementets start.

Hvis vi aflyser:
Betalingen for din deltagelse i arrangementet returneres snarest muligt, hvis Naturplanteskolen aflyser arrangementet.

Har du spørgsmål til arrangementet eller din tilmelding:
Kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.