JOB OG PRAKTIK

 

På Naturplanteskolen har vi både en arbejdsplads og et praktiksted, samt at vi giver frivillige mulighed for at være med.

 

Vi søger pt. flg. pladser besat inden sæsonens start. Søg skriftligt inden 1. februar:

Permagartner
Til vores spiselige planteskole og demonstrationshave, der drives økologisk og efter permakulturprincipper, søges en uddannet gartner med driftsleder erfaring til sæson 2020 og fremover.

Vi har egenproduktion såvel som detailsalg og vi forventer at gå en travl sæson i møde.

Vores ønskemedarbejder har taget pdc (permakultur design certifikat), er uddannet produktionsgartner, har stort plantekendskab, sans og respekt for jorden og dens liv, kan producere økologisk, ekspedere og motivere, er positiv og fleksibel, systematisk og dynamisk, lærenem, teamorienteret, bevarer overblikket trods travlhed samt villig til weekendvagter jf. vagtplan.

Arbejdstid fuld- eller deltid 25-30 timer, dog mere i de travleste forårsmåneder, og måske kun 10- 20 timer i vinterperioden, afhængig af hvor meget planteskolen og haven bliver bygget op og kaster af sig.

Serviceorienteret butik-, cafe- og netbutik medarbejder
Sammen med vores økologiske planteskole og spiselige klimavenlige have driver vi butik og netsalg. Vi starter cafe i foråret 2020. Vi står for autentiske, lokale og nødvendige varer. Arbejdet har højsæson i sommerperioden, men der er sæson næsten hele året. Cafeen er nystartet og skal opbygges, og forventes medvirke til øget kundetilstrømning og omsætning.

Vores ønskemedarbejder er positiv og fleksibel, branchekendt (planter, butik/cafe, service, netsalg) med interesse eller uddannelse indenfor økologi og permakultur, samt lærenem, fingeren på den bæredygtige puls, vant på de sociale medier, samt ok med vagter i weekenden og fridage på hverdage jf. vagtplan.

Arbejdstid 25-30 timer, dog mere i de travleste forårsmåneder, og måske kun 10- 20 timer i vinterperioden, afhængig af hvor meget butikken, cafeen og netbutikken bliver bygget op.

Hvis du vil og har beviselig erfaring med at tage administrative opgaver som at koordinere kurser, events, markedsføre og andet, kan der blive tale om fuldtidsarbejde.

Arbejdspladsen
Naturplanteskolen er et otte år gammel videncenter og foregangssted med et bredt sortiment af spiselige planter indenfor stauder, buske, træer samt sommerblomster og enårige. Planteskolen er beliggende udenfor København på godt 1 ha til at eksperimentere og demonstrere spiselige og klimavenlige have-løsninger på.

Vi er, foruden indehaveren, 2-3 ansatte samt praktikanter, elev og dertil frivillige. Vi driver plantesalg, har butik, cafe, afholder kurser samt udfører haveplaner og tilbyder rådgivning indenfor bæredygtig havedyrkning og øget klimavenlig selvforsyning i haven.

Vi forventer at gå en travl sæson i møde. Jobstart 1.3 eller senest 1.4.

Skriv til os med din motivation, dit cv og din erfaringsbaggrund. Skriv til aiah@naturplanteskolen.dk senest 1. februar 2020.