Velkommen til Naturplanteskolens kurser og workshops

Som du ser herunder holder vi ofte kurser og workshops på Naturplanteskolen og andre steder. Vi håber, der er noget du kan li’ og vil være glade for at byde dig velkommen til vores arrangementer.

Naturplanteskolen er en non-profit organisation og støtteforening, der ser det som sin fornemste opgave at inspirere, dygtiggøre og uddanne vores omverden, kunder, frivillige – og os selv i mere bæredygtige og mere spiselige haver. Vi formidler spiselige planter med viden og kundskaber om at dyrke dem og om at få haven til at trives og gro til gavn for mennesker og natur. Vi er et LAND center som er dybt inspireret af etik og principper i permakultur og dvs omsorg, økologi og ressourcebevidsthed.

Print Friendly, PDF & Email
maj
23
lør
2020
Nattergaletur Naturplanteskolen
maj 23 kl. 5:00 – 7:30
Nattergaletur @ Naturplanteskolen | Hedehusene | Danmark

Så er der mulighed for at få en usædvanlig naturoplevelse, hvis man står tidligt op. Danmarks Naturfredningsforening arrangerer – sammen med Naturplanteskolen – en nattergaletur.

Turen – der max. kan rumme 30 deltagere – guides af fugleekspert Carsten Høyer, der vil kunne fortælle om alle de fuglestemmer, man stadig kan møde på vore breddegrader hvoraf flere er truet. Nattergalen er bare en af dem.

Naturplanteskolen har særligt fokus på spiselige flerårige planter og har registreret at netop den sprøjtefrie biodiversitet tiltrækker flere insekter og dermed fugle. Ejeren af Naturplanteskolen, Aiah Noack, vil efter turen fortælle uddybende om Naturplanteskolen.

Alle kan deltage, men deltagelse kræver tilmelding og forudbetaling (50 kr) til dækning af kaffe/te og friskbagte boller.

Print Friendly, PDF & Email