Velkommen til Naturplanteskolens kurser og workshops

Som du ser herunder holder vi ofte kurser og workshops på Naturplanteskolen og andre steder. Vi håber, der er noget du kan li’ og vil være glade for at byde dig velkommen til vores arrangementer.

Naturplanteskolen er en non-profit organisation og støtteforening, der ser det som sin fornemste opgave at inspirere, dygtiggøre og uddanne vores omverden, kunder, frivillige – og os selv i mere bæredygtige og mere spiselige haver. Vi formidler spiselige planter med viden og kundskaber om at dyrke dem og om at få haven til at trives og gro til gavn for mennesker og natur. Vi er et LAND center som er dybt inspireret af etik og principper i permakultur og dvs omsorg, økologi og ressourcebevidsthed.

Print Friendly, PDF & Email
maj
18
lør
2019
Naturen som helbreder Naturplanteskolen
maj 18 kl. 10:00 – 12:00
Naturen som helbreder @ Naturplanteskolen | Hedehusene | Danmark

Naturen som helbreder !

Winnie Lund præsenterer resultater fra sit speciale om naturen som terapeut. Derefter lidt om til afstresning og Naturplanteskolens spiselige have, ved Aiah Noack.

Kr. 35,- per person for kaffe og kage

Max 30 deltagere

 

Print Friendly, PDF & Email
maj
25
lør
2019
Nattergaletur Naturplanteskolen
maj 25 kl. 5:00 – 8:00
Nattergaletur @ Naturplanteskolen | Hedehusene | Danmark
Naturplanteskolen og Naturfredningsforeningen indbyder til at spidse ørerne og indånde dejlig landluft i de tidlige morgentimer lørdag d. 25. maj 2019, kl. 05 – 07.
I omstillingen til naturgrund og levende spiselige haver er Naturplanteskolens 1,6 ha skov, haver og vildnis i udkanten af Høje Taastrup kommune blevet indtaget af et stigende antal fuglearter. Således høres stor flagspætte, gransanger, grønirsk, gærdesmutte og ikke mindst nattergal. Sidste år i maj talte vi 26 fuglestemmer i dagtimerne. I de tidlige morgentimer er der andre stemmer, så det er spændende hvilke vi hører denne morgen. Måske er vi også heldige at se hvor vores ynglende ugle-par, der holder til i træernes toppe.
Program 
Kl. 5 om morgenen: Vi mødes på Stærkendevej 177
Med vores guide Carsten Høyer går vi turen igennem planteskolen, haverne, granskoven og helt op til skovhytten og den nye offentlige trampesti, der forbinder Naturplanteskolen med fredsskoven Solhøj Fælled. Vi lytter til fuglestemmer og får fortælling om levevis og forekomst.

Kl. 6.30: Vi er tilbage på Naturplanteskolen til en kop kaffe og hjemmebagt bolle, og nattergaleturen er slut kl 7.00.

Kl. 7 – 8: Her vil der desuden være ekstraordinært tidligt åbent i planteskolen, hvis nogen har lyst til at købe spiselige planter med hjem
Pris pr. person: Kr. 35,-
Følg dette link hvis du vil forberede dig på, hvad du kan se og høre på Naturplanteskolen
Print Friendly, PDF & Email