Velkommen til Naturplanteskolens kurser og workshops

Som du ser herunder holder vi ofte kurser og workshops på Naturplanteskolen og andre steder. Vi håber, der er noget du kan li’ og vil være glade for at byde dig velkommen til vores arrangementer.

Naturplanteskolen er en non-profit organisation og støtteforening, der ser det som sin fornemste opgave at inspirere, dygtiggøre og uddanne vores omverden, kunder, frivillige – og os selv i mere bæredygtige og mere spiselige haver. Vi formidler spiselige planter med viden og kundskaber om at dyrke dem og om at få haven til at trives og gro til gavn for mennesker og natur. Vi er et LAND center som er dybt inspireret af etik og principper i permakultur og dvs omsorg, økologi og ressourcebevidsthed.

Print Friendly, PDF & Email
apr
2
tors
2020
Naturen springer ud! Hedehusene Bibliotek
apr 2 kl. 16:00 – 17:00
Naturen springer ud! @ Hedehusene Bibliotek | Hedehusene | Danmark

Aiah Noack fra Naturplanteskolen og forfatter bag kogebogen ”Fantasilater” vil stå klar til at anbefale gode fagbøger om naturen og haven sammen med vores bibliotekarer. Vi serverer en lille gratis smagsprøve på Aiahs syvkålssuppe, som traditionen tro serveres lige før påsken.

Bagom teamet ”Vores Natur” 
Store marker, grønne skove, moser og dale – Høje Taastrup Kommune har masser af natur at byde på. I foråret inviteres naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Sammen med DR sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur i april og maj måned.

Læs mere om arrangementet her!

Print Friendly, PDF & Email