Velkommen til Naturplanteskolens kurser og workshops

Som du ser herunder holder vi ofte kurser og workshops på Naturplanteskolen og andre steder. Vi håber, der er noget du kan li’ og vil være glade for at byde dig velkommen til vores arrangementer.

Naturplanteskolen er en non-profit organisation og støtteforening, der ser det som sin fornemste opgave at inspirere, dygtiggøre og uddanne vores omverden, kunder, frivillige – og os selv i mere bæredygtige og mere spiselige haver. Vi formidler spiselige planter med viden og kundskaber om at dyrke dem og om at få haven til at trives og gro til gavn for mennesker og natur. Vi er et LAND center som er dybt inspireret af etik og principper i permakultur og dvs omsorg, økologi og ressourcebevidsthed.

Print Friendly, PDF & Email
mar
2
man
2020
På med klimakasketten Bibliotekssalen, Holstebro Bibliotek
mar 2 kl. 19:00 – 21:00
På med klimakasketten @ Bibliotekssalen, Holstebro Bibliotek

Haveselskabet skriver følgende om arrangementet:

Dato:  2. marts 2020 kl. 19

Sted: Bibliotekssalen, Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 17, 7500 Holstebro

Pris: 75 kr.- for medlemmer og 150 kr.- for ikke-medlemmer inkl. Kaffe/ te og kage.

Hvorfor passe og pleje med knofedt og gift, når haven med minimal indsats kan blive dit eget grønne og blomstrende spisekammer, dit eget CO2 lager, dit egen skønne naturparadis og ikke mindst din stolte gave til mere liv og biodiversitet for den omliggende natur.

Engang var naturen stærk og stor og måtte holdes nede med kontrol, kemi og maskindrift. Nu er naturen i knæ, med forurenet luft og grundvand, arter der uddør og insekter der forsvinder i uhyggelige antal. Klimaet spiller os også et puds, og det er både med tørke og alt for meget vand. Det er tid at gentænke vores rolle og opgave som haveejere og se om vi kan måske kan give et frirum til naturens trængte individer. Samtidig kan vi gøre vores lille stykke jord klimarobust og få det til at bugne af sund mad på en nem og vedvarende måde. Man kan begynde i det små, med en faskine og lille blomstereng i græsplænen, eller gå til værks med større omlægning og bruge det bæredygtige dyrkningssystem permakultur i sin have, uanset om det er rækkehuset, nyttehaven, villahaven eller landhaven. I foredraget kommer vi ind på tiltag både med små og større ambitioner.

Tilmelding senest mandag 24. februar på tlf. 2334 0279

Print Friendly, PDF & Email
apr
2
tors
2020
Naturen springer ud! Hedehusene Bibliotek
apr 2 kl. 16:00 – 17:00
Naturen springer ud! @ Hedehusene Bibliotek | Hedehusene | Danmark

Aiah Noack fra Naturplanteskolen og forfatter bag kogebogen ”Fantasilater” vil stå klar til at anbefale gode fagbøger om naturen og haven sammen med vores bibliotekarer. Vi serverer en lille gratis smagsprøve på Aiahs syvkålssuppe, som traditionen tro serveres lige før påsken.

Bagom teamet ”Vores Natur” 
Store marker, grønne skove, moser og dale – Høje Taastrup Kommune har masser af natur at byde på. I foråret inviteres naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Sammen med DR sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur i april og maj måned.

Læs mere om arrangementet her!

Print Friendly, PDF & Email