Velkommen til Naturplanteskolens kurser og workshops

Som du ser herunder holder vi ofte kurser og workshops på Naturplanteskolen og andre steder. Vi håber, der er noget du kan li’ og vil være glade for at byde dig velkommen til vores arrangementer.

Naturplanteskolen er en non-profit organisation og støtteforening, der ser det som sin fornemste opgave at inspirere, dygtiggøre og uddanne vores omverden, kunder, frivillige – og os selv i mere bæredygtige og mere spiselige haver. Vi formidler spiselige planter med viden og kundskaber om at dyrke dem og om at få haven til at trives og gro til gavn for mennesker og natur. Vi er et LAND center som er dybt inspireret af etik og principper i permakultur og dvs omsorg, økologi og ressourcebevidsthed.

ons
Permakultur i børnehøjde Naturplanteskolen
okt 16 kl. 13:00 – 15:00
Permakultur i børnehøjde @ Naturplanteskolen | Hedehusene | Danmark

Permakultur i børnehøjde!

Med leg og aktiviteter inviterer vi børn med en voksen til at se og forstå naturen som “en slikbutik af vitaminer og søde sunde sager”.

Pris & det praktiske:

Alle:
Kr. 150,00 pr. voksen med 1 til 2 børn. Din tilmelding er registeret, når du får en mail om at dit køb er gennemført.

10 – 20 betalende deltagere.

Sidste frist for tilmelding, betaling & aflysning:

Kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.

lør
Introduktionskursus – Permakultur for alle Naturplanteskolen
okt 19 kl. 10:00 – okt 20 kl. 16:00
Introduktionskursus - Permakultur for alle @ Naturplanteskolen | Hedehusene | Danmark
Vi gennemgår principperne og etikken som permakulturen er funderet på, og vi snakker om begrebet permakultur. Dernæst  ser vi på hvordan natur og haver kan få det radikalt bedre ved at arbejde med dem udfra permakulturens metoder.
Der kommer eksempler og øvelser, hvor man selv får permakultur-brillerne på og derved får god indsigt og forståelse. Undervejs går vi i haven og høster til vores egen perma-mad som vi laver og spiser sammen.
Instruktør er Aiah Noack (hortonom fra 1985 og PDC holder fra 2010).

Pris & det praktiske:

Alle:
Kr. 1.600,00 pr. person, dog kr. 1.200,00 for studerende med gyldigt bevis, inklusive frokost hver dag med bl.a. flerårige grønsager. Din tilmelding er registeret, når du får en mail om at dit køb er gennemført.

Medlemmer af Naturplanteskolens Venner:
Kr. 1.550,00 pr. person. Skriv til os på spisdinhave@naturplanteskolen.dk for at få en rabatkode til arrangementet.

Antal deltagere:
6 – 12 betalende deltagere.

Sidste frist for tilmelding, betaling & aflysning:

Kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.

søn
Sæsonafslutning 2019 Naturplanteskolen
nov 3 kl. 10:00 – 16:00
Sæsonafslutning 2019 @ Naturplanteskolen | Hedehusene | Danmark

Sæsonafslutning på Naturplanteskolen – en dag med aktiviteter, smagsprøver og tilbud.

Gratis adgang, ingen tilmelding.