Vi er en forening, der gerne vil sprede de gode nyheder om mere spiselige haver,
igennem planterne, netværk, formidling og projekter!

Naturplanteskolen er en forening og en lille driftsenhed til fremme af flere spiselige planter i haven, både køkkenhaver og prydhaver, fælleshaver, nyttehaver, skovhaver, byhaver, taghaver, altankasser, balkoner mm.
Vi formidler viden, planter, havedesigns, dyrkningsteknikker, permakultur, økologi, bøger igennem workshops, kurser, planteboder, adoptiv-planter, events og markedsdage.

Vores overskud går til at eksperimentere med spiselige havers udbredelse og jordens levendegørelse.

Vi går ind for bæredygtighed, biodiversitet og genbrug.
Vi dyrker læring, formidling, planter og glade haver og maver. Vi bruger altid håndkraft, når vi arbejder med planterne, fx potter op, vander, formerer og beskærer. Vi forsøger at bruge bæredygtige produkter og metoder, og vil fremover arbejde med forsøg og eksperimenter som er mere bæredygtige i haverne og de små havebrug.

Værkstedsplads og håndværksprodukter.
Vi søger samarbejde og leverandører af håndværksprodukter og redskaber som gør det nemmere for haveejerne at dyrke og passe haven. Helst produkter til rugbrødsmotor. Hvis nogen har en ide så lad os snakke om det. Vi kan også evt tilbyde værkstedplads til fremstilling, eller til at holde workshops i. Naturplanteskolen er ikke certificeret økologisk, men vi arbejder efter økologiske principper og forhandler så vidt muligt økologiske produkter.

Print Friendly, PDF & Email