Bliv medlem af Naturplanteskolens Venner

Naturplanteskolen Venner er en støtte-forening, som støtter Naturplanteskolens arbejde for at udbrede kendskabet til flerårige grøntsager og deres fordele, og formidle metoder til bæredygtig selvforsyning.

Vi støtter Naturplanteskolen ved at hjælpe til ved de mange arrangementer, hvor viden om bæredygtig dyrkning og flerårige grøntsager formidles, og ved at give tilskud til vores medlemmers deltagelse i Naturplanteskolens arrangementer, så de kan få rabat. Vi arrangerer også frivilligt arbejde for de af vores medlemmer, som har lyst til det. Endelig støtter vi oprettelsen og vedligeholdelsen af Naturplanteskolens hjemmeside, da den er en vigtig platform for formidling.

Foreningens bestyrelse består af Lisbeth Dahlmann, Karen Ingrid Schultz, Gerth Christensen, Aiah Noack, Lonni Marquart og Charlotte Ottesen.

IMG_4335

Her ses vores bogholder Marianne (tv) sammen med Karen Ingrid og Lisbeth i 2015 til prøvesmagning af en ny blomstersalat.

Du kan støtte os ved at melde din husstand ind for kr 200 for et år (lavindkomst-medlemskab kr 100). Derved støtter du os og får billigere kursus gebyrer, mulighed for at blive frivillig og måske lære en masse nyt samt adgang til særlige arrangementer kun for medlemmer.

Medlemskabet gælder for et kalender år af gangen. Man bliver medlem ved at indbetale kontingent til Naturplanteskolens venner og samtidig sende os en mail med navn og adresse. Vi ønsker dig velkommen i foreningen.

KØB DIT MEDLEMSKAB HER

Spørgsmål om tilmelding til foreningen m.v. kan ske på vennerne@naturplanteskolen.dk

Vi ønsker dig velkommen i foreningen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din adresse (skal udfyldes)

Dit telefon- eller mobilnummer (skal udfyldes)

Antal personer i husstanden

Dato for betaling af kontingent

Ønsker du/I at være frivillig?
JaNej

Ønsker du/I at være støttemedlem?
JaNej

Frivillig/støttemedlem - uddyb gerne!

Jeg er ikke en robot: [bwscaptcha bwscaptcha-517]

Print Friendly, PDF & Email