Brug weekenden i det fri – frisk luft, praktiske workshops og bæredygtig hygge for hele familien.
Kl. 10 – 10.30: Gratis kaffe og croissant i cafeen.
Kl. 10.30: Haverundvisning i den bæredygtige spiselige have med Aiah Noack
Kl. 11.15: Hør fortællingen “Fra græsplæne til gravefri køkkenhave”
– gravefri, lugefri, giftfri og endda vandingsfri – og miraklet som kompost er for haven
kl. 12.30 I praksis: Vi omlægger græsplænen på den gravefri måde.
Kl. 12.30: Varm suppe og surdejsbrød i drivhuset.
Kl. 13.30: I praksis: Vi dækker højbedene af, så de er klar til foråret.
Kl. 14.00: I praksis: Vi gør kompostbunken klar, så den er færdig til foråret.
Kl. 15.00: Vi siger tak for i dag.
Cafeen byder på varm kaffe, te, saft og kage.
Tilbud på frugttræer, bærbuske, urter mm.
Boder med biodynamiske grøntsager og honning.
Evt. kattekillinger.
OBS:
Om lørdagen holder vi workshop om samme emne med Lene fra Hvidovre der har skrevet bogen “Fra græsplæne til grøntsagsmark” og vi holder Naturplanteskolens venner generalforsamling kl 15 – 18. Alle er velkomne.
Om søndagen holder vi et gratis event uden tilmelding, som programmet ovenfor.