Flerårige grøntsager – allium og sommerens bladgrønt
Flerårige grøntsager tager udgangspunkt i både gamle og glemte nordiske køkkenurter og farverige madtraditioner fra andre himmelstrøg.
Med permakulturens interesse for bæredygtige, nemme og gennemtænkte dyrkningssystemer og spiselige afgrøder genopdager vi de flerårige grøntsager med potentiale for høst næste året rundt og et væld af smage, teksturer, farver, næringsstoffer.
I køkkenet skal man tænke nyt og måske mere kreativt for at bruge de nye grøntsager i det daglige men med lidt øvelse bliver det en spændende og endeløs rejse i sund, bæredygtig og plantebaseret kost
Instruktør:
Kurset instrueres af forfatter og planteskoleindehaver Aiah Noack, der netop i denne tid færdiggør hendes nye bog om emnet Flerårige grøntsager
Kursuspris:
Kr. 500,00 pr. person, og medlemmer af Naturplanteskolens venner kan kontaktes os for at få en rabatkode (kr. 50,00) på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.
Inklusive i kursusprisen er smagsprøver på flerårige grøntsager og smagsprøver på retter med flerårige grøntsager.
Deltagerantal:
14 deltagere.
Sidste frist for tilmelding, betaling & aflysning
2 dage før arrangementets start.
Hvis vi aflyser:
Betalingen for din deltagelse i arrangementet returneres snarest muligt, hvis Naturplanteskolen aflyser arrangementet.
Har du spørgsmål til arrangementet eller din tilmelding:
Kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.
Gennemføres naturligvis med udgangspunkt i gældende coronaregler!