Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Naturplanteskolens café tilbyder nu vores helt unikke Natur-brunch på udvalgte dage over sommeren mellem kl. 10-13. Den kan nydes i caféen eller på et af de mange hyggelig steder i haven.

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Naturplanteskolens café tilbyder nu vores helt unikke Mini brunch på udvalgte dage over sommeren mellem kl. 10-13. Den kan nydes i caféen eller på et af de mange hyggelig steder i haven.

Børn og natur

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Her på Naturplanteskolen har vi et ønske om at bringe børn nærmere naturen, og derfor tilbyder vi et frirum, hvor der er plads til at gå på opdagelse og hygge sig udendørs i vores store vilde, spiselige have - måske opdage nogle nye planter man kan lide, eller lærer mere om havens insekter.

Kr. 325,00

Børn og natur

Kr. 325,00

Kr. 85,00

Biodiversitetsdag med pizza i det grønne

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Kom og lær mere om biodiversitet på Biodiversitetens hele egen dag på Naturplanteskolen.Kom på sommerfuglesafari eller deltag i vores krible-krable skattejagt for børn.

Haven og Rosenkåring 2022

Valbyparken Hammelstrupvej 100, København

Igen i år danner valbyparken ramme for årets "Fokus på haven og rosenkåring 2022"-udstilling. Naturplanteskolen og Aiah Noack deltager også med en stand, hvor Fantasilaterne og de spiselige planter vil være i centrum.