Kombucha og eddike-fermentering

Hvornår:
22. oktober 2016 kl. 13:00 – 16:00
2016-10-22T13:00:00+02:00
2016-10-22T16:00:00+02:00
Hvor:
Naturplanteskolen
Stærkendevej 177
2640 Hedehusene
Danmark
Pris:
300,00
Kontakt:

8E0A1850

Foredragsholder:
Søren Holt

Vild fermentering: Kombucha, eddiker og levende eddikesyltning med Søren Holt.

På denne workshop vil vi arbejde med eddike og kombucha.  Det er to nærtbeslægtede kulturer, som består af et mylder af vilde mikroorganismer, som lever i harmoni og samdrægtighed, til vores nytte og glæde.

De to kulturer kan plejes, så de åbner et univers af syrlige glæder, fra sodavandsagtig perlende ung kombucha, til sur lagret eddike med krop og fylde. De levende kombucha og eddiker kan på forskellig vis anvendes i videre fermentering af urter og grøntsager.

Vi vil smage på kombucha og levende eddike, og starte vores egen æbleeddike ved at rive æbler groft.
Kombucha og eddike er robuste kulturer, der tåler at blive forsømt i måneder, og kan lægges i dvale et år eller mere.

Medbring tre glas, hvis du vil have de levende kulturer med hjem.

Pris:
Alle: Kr. 300,00 pr. person.
Medlemmer af Naturplanteskolens Venner: Kr. 250,00 – kontakt spisdinhave@naturplanteskolen.dk for at få en rabatkode før tilmelding.
Børn under 10 år: Gratis – husk dog at vise hensyn til de øvrige deltagere i arrangementet.

Max. deltagerantal:
16 betalende deltagere.

Sidste frist for tilmelding, betaling & aflysning:
2 dage før arrangementets start.

Hvis du aflyser/vi aflyser:
Betalingen for din deltagelse i rundvisningen returneres snarest muligt, hvis du eller Naturplanteskolen aflyser arrangementet.

Har du spørgsmål til arrangementet eller din tilmelding:
Kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk

Print Friendly, PDF & Email