Inspirationen:

Vores inspiration kommer fra hele verden og alle de skønne permakultur projekter der findes. Men vi er mest optaget af det som sker i det høje nord, nemlig forfatter Stephen Barstows utrolige hobby og forarbejde til at skabe spiselige haver overalt, selv tæt på den arktiske grænse.

Stephens have består p.t. af 2000 spiselige planter siger han (men han mon har talt dem? 🙂 ) Og igennem 30 år har han afprøvet 6000 forskellige spiselige planter. Hans bog “Around the World in 80 Plants” beskriver 80 af dem samt slægtninge, underarter mv., og denne bog har vi naturligvis til salg både i plantskolen og i netbutikken.
Stephen Barstow er også “fadder” til en del af Naturplanteskolens sortiment, hvilket vi er meget glade for.

Besøg Den spiselige have i Norge:

I sommeren 2016 afholdt vi den første grupperejse til haven og det blev en mad og havetur af de helt store. Vi besøgte også fjelde og fjord og vandfald og hørte om hvordan nordmændene overlevede år med hungersnød ved at kende de vilde spiselige planter som harerug.
Vi spiser godt alle dage og hjælpes ad med at lave mad, med masser af grønt fra haven. På den sidste dag plukker og spiser vi en kæmpe blomstersalat. I år var der 191 arter og sorter af planter i salaten.
Vi planlægger at gentage en grupperejse til Norge igen i 2017 – læs mere her.

Print Friendly, PDF & Email