Dyrkning af æbler

I forbindelse med Høstmarkedet på Naturplanteskolen den 1. oktober 2017 vil der være mulighed for at lære meget mere om dyrkning af æbler m.v., for her vil Anders Lindgård fra KysØko afholde kurset “Dyrkning af æbler og anden frugt” Kurset afholdes kl. 1400 – 1600 på Naturplanteskolen, kurset koster kr. 150,-, og tilmeldning kan ske her.  

Høstmarked 1. oktober 2017

Glæd dig til et livligt og farverigt høstmarked med naturen som medspiller. Kl. 1000 – 1600: Høstmarked med boder for øko-æbler, Demeter-grøntsager (biodynamiske kartofler, rodfrugter, kål mm), hyldesaft mm. Caféen er åben med kaffe og kage, og du har mulighed for at checke planteskolens store udvalg af frugttræer, bærbuske, klatrende bærplanter, urter mm. Kl 1015: Rundvisning på Naturplanteskolens arealer med permakultur bede, flerårige grøntsager, hyggelige løbeænder, skovstien og skovhytten mm.  v) Aiah Noack fra…

Nu også med pluk-selv blomster

Pluk blomster, pluk blomster – selvpluk af spiselige blomster er nu muligt på Naturplanteskolen. Brug blomsterne til bryllupskagen, desserten, den overdådige salat, isterninger mm. De kan som regel holde et par dage i emballagen i køleskab. Vi anviser selvfølgelig hvilke planter, som har spiselige blomster, så du får de rigtige blomster med hjem, og prisen er kr. 12 pr. 10 gram.

Haveselskabet på NPS

Haveselskabets sydsjællandsafdeling på besøg på Naturplanteskolen med et stort opbud af ca 30 glade deltagere. Stor interesse for hvordan vi fodrer ænder med store saftige dræbersnegle. Alle fik smagsprøver på spiselige planter og der var kaffe og kage efter rundvisningen. Tak til alle der var med og undskyld til dem der ikke var plads til. Tak til Finn og Magnus for at arrangere

Aiahs bog om fantasilater – lav smukke blomstersalater selv!

Bogen om fantasilater – frisk spiselige blomstersalater er skrevet af Aiah Noack og åbner en helt nye verden med de spiselige blomster er hovedperson. Bogen beskriver mere end 100 blomster, der kan bruges i salater – og opskrifter til disse. Forlaget Koustrup skriver om bogen: “Aiah Noack introducerer os til de spiselige blomsters verden og giver os opskrifter på salater indeholdende nogle få forskellige blomster, og på salater med langt flere blomster…