Bogen om Fantasilater:

Bogen “Fantasilater – eventyrlige blomstersalater” udkom d. 30. maj 2017, og er skrevet af havedesigner og -konsulent Aiah Noack på baggrund af 25 års interesse for emnet og 5 års intensivt afprøvnings- og forsøgsarbejde.

Det har været sjovt og lærerigt at få min store interesse for mangfoldige og farverrige salater bearbejdet og udgivet som en smuk, nem og anvendelig bog” udtaler Aiah Noack, og tilføjer “at interessen er stor for blomster er en super populær fornyelse til salater, pynt på kager og i diverse retter i disse år.”

I introduktionen til bogen står der

”En Fantasilat er som et festligt, spraglet og livsbekræftende stykke af Guds natur samlet i én salatskål. Smagen af en

Fantasilat er som at gå til koncert med et kæmpemæssigt symfoniorkester, hvor tonerne udspiller sig i mundhulen som en eksplosion af smag, friskhed, nuancer og dejlige overraskelser. Hver mundfuld er forskellig! Hver mundfuld er fantastisk!” siger Aiah Noack, der har opfundet og registreret ordet ”Fantasilat”.”Fremstilingen af en Fantasilat er en oplevelse i sig selv, en rigtig ”slow fastfood”, som inkluderer både de mennesker, der skal spise, natur- og haveglæde, fornyet livsglæde, sensitivitet, forundringen over de mange forskelligartede blade, bær og skud”.

Events omkring Fantasilater:

Den 2. september kl 10 – 16:
Høstmarked på Grennessminde – Det Økologiske Gartneri, Snubbekorsvej 18, Taastrup . Mød forfatteren og smag på en Fantasilat.

Den 14. september kl 15.30 – 17:
Naturplanteskolen holder workshop: Pluk og smag en Fantasilat. Køb billet til arrangementet!

Den 6. oktober kl 15.30 – 17:
Naturplanteskolen holder workshop: Pluk og smag en Fantasilat.

Den 16. oktober kl 15.30 – 17:
Naturplanteskolen holder workshop: Pluk og smag en Fantasilat.

Print Friendly, PDF & Email