Velkommen til Naturplanteskolens kurser og workshops

Som du ser herunder holder vi ofte kurser og workshops på Naturplanteskolen og andre steder. Vi håber, der er noget du kan li’ og vil være glade for at byde dig velkommen til vores arrangementer.

Nogle gange er det med kort varsel, vi slår en workshop eller en have-crawl op, så check os ud her på siden, på vores Facebook side, Twitter eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du 3 – 4 gange om året bliver opdateret pr. email.

Du er også velkommen til at foreslå emner indenfor bæredygtige haver og plantedyrkning, som ikke er på programmet endnu. Kontakt os på spisdinhave@naturplanteskolen.dk

Naturplanteskolen er en non-profit organisation og støtteforening, der ser det som sin fornemste opgave at inspirere, dygtiggøre og uddanne vores omverden, kunder, frivillige – og os selv i mere bæredygtige og mere spiselige haver. Vi formidler spiselige planter med viden og kundskaber om at dyrke dem og om at få haven til at trives og gro til gavn for mennesker og natur. Vi er et LAND center som er dybt inspireret af etik og principper i permakultur og dvs omsorg, økologi og ressourcebevidsthed.

Print Friendly, PDF & Email
maj
28
man
2018
Foredrag om vands dybere egenskaber Naturplanteskolen
maj 28 kl. 16:00 – 19:00

Vi har hermed fornøjelsen at invitere til foredrag om vands dybere egenskaber og til individuel terapi med AO Vandaktivatoren. Kom og hør et spændende foredrag med Jakob Mayer, der både har en holistisk indsigt og en videnskabelig baggrund. Jakob Mayer har udviklet AO Vandaktivatoren. AO Vandet er givet for at opløfte menneskeheden og for at støtte Moder Jord.

Foredrag (på letforståeligt engelsk) Mandag 28. maj 2018 kl. 16.00 – ca. 19.00 Naturplanteskolen Stærkendevej 177, 2640 Hedehusene
Entré: 200 kr. (Naturplanteskolens Venner 150 kr.- få en rabatkode ved at skrive til spisdinhave@naturplanteskolen.dk)

40 minutters session på AO Terapibriksen Tid til en session i tidsrummet kl. 12.00 til 15.45 eller 19.15 til 20.45 kan bookes på 51 27 44 12 eller aquavitale@yahoo.dk Pris 160 kr. for første session. Efterfølgende sessioner 230 kr. Kontant eller MobilePay.

 

Print Friendly, PDF & Email
jun
12
tirs
2018
Workshop og fællesspisning: Fantasilater – Eventyrlige blomstersalater Nivågaard Malerisamling
jun 12 kl. 17:00 – 20:00
Workshop og fællesspisning: Fantasilater – Eventyrlige blomstersalater @ Nivågaard Malerisamling | Nivå | Danmark

Workshop og fællesspisning: Fantasilater – Eventyrlige blomstersalater

Vi gennemgår et væld af spiselige urter og blomster, som kan bruges i salater: Smage, tekstur, farver og fremstillingsteknikker. Spiselige blomster fra egen have kan også medbringes. Sammen spiser vi et let men fyldigt måltid, hvor de selvgjorte Fantasilater udgør hovedrollen. Drikkevarer kan tilkøbes. Forfatter Aiah Noack leder workshoppen. Medbring kniv og skærebræt.

Tilmelding og billetkøb nødvendig. Begrænset antal pladser.
Workshop og middag (ekskl. drikkevarer) Pris 250 kr. (10 % rabat til årskortholdere til museet.)
Billetkøb nødvendig på Billettolink eller billetkøb i receptionen på museet.

Se Nivaagaards Malerisamlings reklame for foredraget.

Print Friendly, PDF & Email