Jule-fermentering

Hvornår:
18. november 2017 kl. 12:00 – 15:30
2017-11-18T12:00:00+01:00
2017-11-18T15:30:00+01:00
Hvor:
Naturplanteskolen
Stærkendevej 177
2640 Hedehusene
Danmark
Pris:
250,-
Kontakt:
Naturplanteskolen
2095 2444

Julen med alle sine dejlige måltider nærmer sig, og derfor er det tid til at lære mere om fermentering, som kan være klar til jul. Vi fermenterer derfor grøntsager, der egner sig til juletiden, fx rødkål og rodfrugter samt en perma-kraut bestående af alt det årstiden byder på af urter, blade, rødder, bær og løg. Søren Holt instruerer i kunsten at fermentere, som han har lært det fra Sibirien og omsat til årevis af eksperimentering og prøvesmagninger – inkl. prøvesmagning af sommerens verdensrekord permakraut.

Tag selv grøntsager med eller forsyn dig med biodynamiske grøntsager fra Naturplanteskolens gårdbutik. Husk glas i forskellige størrelser samt kniv, skærebræt og skål (til at kramme grønsagerne i).

Pause med kaffe/te og kage er inkluderet i pris og tidsplan.

Pris & det praktiske:

Alle:
Kr. 250,00 pr. person. Din tilmelding er registeret, når du får en mail om at dit køb er gennemført

Deltagerantal:
4 – 16 betalende deltagere.

Sidste frist for tilmelding, betaling & aflysning:
2 dage før arrangementets start.

Hvis vi aflyser:
Betalingen for din deltagelse i arrangementet returneres snarest muligt, hvis Naturplanteskolen aflyser arrangementet.

Har du spørgsmål til arrangementet eller din tilmelding:
Kontakt Naturplanteskolen på spisdinhave@naturplanteskolen.dk.

Print Friendly, PDF & Email