Aiahs bog om fantasilater – lav smukke blomstersalater selv!

Bogen om fantasilater – frisk spiselige blomstersalater er skrevet af Aiah Noack og åbner en helt nye verden med de spiselige blomster er hovedperson. Bogen beskriver mere end 100 blomster, der kan bruges i salater – og opskrifter til disse.

Forlaget Koustrup skriver om bogen:

“Aiah Noack introducerer os til de spiselige blomsters verden og giver os opskrifter på salater indeholdende nogle få forskellige blomster, og på salater med langt flere blomster samt på en grøn grundsalat, der matcher blomsterne. Derudover beskrives flere end 100 blomster, der kan anvendes til salater, samt deres smag.

”En Fantasilat er som et festligt, spraglet og livsbekræftende stykke af Guds natur samlet i én salatskål. Smagen af en Fantasilat er som at gå til koncert med et kæmpemæssigt symfoniorkester, hvor tonerne udspiller sig i mundhulen som en eksplosion af smag, friskhed, nuancer og dejlige overraskelser. Hver mundfuld er forskellig! Hver mundfuld er fantastisk!” siger Aiah Noack, der har opfundet og registreret ordet ”Fantasilat”. ”Fremstillingen af en Fantasilat er en oplevelse i sig selv, en rigtig ”slow fastfood”, som inkluderer både de mennesker, der skal spise, natur- og haveglæde, fornyet livsglæde, sensitivitet, forundringen over de mange forskelligartede blade, bær og skud.”

Bogen, som også indeholder Aiahs smukke billeder, udkommer i april 2017 og koster ca. kr. 248,-.

Lyt evt. til interview om spiselige blomster her

Print Friendly, PDF & Email